Älvbacka

Direktlänk till inlägg 21 juli 2011

Hö, hö, hö

Av Yvonne - 21 juli 2011 21:35

  Ja nu har det bara varit hö ett tag, både till lunch frukost och middag!

Ikväll går det iallafall på sista versen, yiiiipieeee!!!!!

Och inte en regndroppe på ett endaste höstrå... just nu är en balare och plastare från Öjebyn här och gör vita "bollar"! Och han är nog snart färdig och då har vi grönt och skönt hö att bjuda hästarna för lång tid framöver.  


Carina, visst är det trist  att inte alla kallblod som är inkvalade i monté får en chans att vara med? Önskar iallafall Evves "Joggpolke" lycka till den åttonde augusti och det är klart att ni ska anmäla!  


Igårkväll var vi bjudna på grillparty hos Lasse Holmgren, det var jättetrevligt!

Våran "gamla" stalltjej Kajsa var där, Lasses bror "Uppsala"Björn som vi inte träffar så ofta och min kära kusin Janne med sin nya fjälla... Lasse hade oxå bjudit in "våra" stalltjejer, stallLena, Josse och även småtjejerna var med Linn och Moa och min "doggywalker" Göran var oxå med!

Partajet gick av stapeln på Hällskäret i hans sommarhus som ligger vackert vid vattnet.

Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat och mycket "disk" för oss tjejer hihi!

Och när vi anlände var stallLena i full gång och fixade med Lasses komponerade anrättningar "där sitter det inte fast"! Minsann, serviceinriktad som den damen är!  

Mjölner Stilig är klar och dräktig fick vi veta, härligt! Rapptösen har inte visat nån brunst, men som jag berättat tidigare hittades inget "föl" på 42 dygn heller??

Fixsola har inte visat brunst sen fölningen hade "ägg" på gång , men det inget utav det?  Tycker dert räcker med en knepig märr!   


Janne körde Vinna på morron och sLena och Josse kom och red Gnisten och Bolfaxa på morronsidan för ikväll far sLena med familj på semester till Christiania i Danmark.   


Innan sängdax för barnbarnet Edit fem år hade vi en mysstund i sovbodan och

jag läste om "ponnyn Sigges" bravader för henne medan Vilja låg nedanför soffan och sov gott...tror att Edit blev mycket belåten för jag läste ut hela boken för henne.  


Nu ärdet en ny dag imorron och inte gör det mej nåt ifall det kommer regn för

nu behöver man inte tänka uti höet längre.....  

 
 
Ingen bild

Stall-Lena

22 juli 2011 01:16

Ja nu är vi på väg söderut och jag sitter i bilen och läser bloggen :-) Hoppas att jag fick med mig en liten dos av sol och värme, för vädret söderut ser inget vidare ut :-( Ha det så bra på länge och krama Gnisten på söndag från mig <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 1 december 2020 14:53


1:a december och jag är så nöjd med vädret, lite snö och lagom kallt...inget regn! Det får gärna vara 5 - 10 grader kallt och kanske lite lite mer snö, nä föresten jag klarar mej! Har ju varit 1:a advent och många jag känner har julpyntat, men inte...

Av Yvonne - 19 november 2020 12:01

Av Yvonne - 19 november 2020 12:00

Av Yvonne - 15 november 2020 15:48

Sötnosarna! Det är tryggt och mysigt med Vilja Skönt få ha fåtöljen för sig själv! Då tar vi soffan! Siri står ivrigt på bakbenen och väntar på godis! Kul killar med katten Pricken! Ruxan provar sitt nya shiretäcke inför kallare dagar! En hä...

Av Yvonne - 15 november 2020 15:39

Klockan är fem över halv tre söndag eftermiddag och det är redan skumt ute! Småregnar då och då, men ingen snö än så länge... Har iallafall klart med vinterns snöskottning och det känns bra, Tommy Björkman skottar och han är bra och pålitlig, skot...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards