Älvbacka

Direktlänk till inlägg 24 september 2013

Jag målar

Av Yvonne - 24 september 2013 22:26

Ja jag målar inte tavlor   jag målar i stallet...det är väl sisådär en trettio år sedan det var nytt så nu tänker jag

fräscha opp litet grann !  Har börjat med boxarna och är färdig med en box som jag började med i söndags...

bostat skrapat och målat tak, väggar och galler och det ser riktigt bra ut och i den boxen ska nytillskottet   

JärvsöLilo stå som kommer opp på torsdag med Grens hästbuss. Nu är det bara en ny vattenkopp som ska sättas in. Kanske hinner en box i veckan och till sommaren blir det att ta taket i stallgången och utsidan på boxarna. Kanske får jag lite hjälp av inkommande sommargäster då? för det är lite trist att kämpa på ensam.  

Var jag har fått nytändningen ifrån det vet jag inte för det har känts som ett hopplöst fall, men nu har jag alltså kommit till skott. Visserligen har Iréne   tjatat på mej att vi skulle börja fixa till i stallet och i sommar spånade Anna lite i att vi skulle göra något till sommaren 2014 och detta har väl hjälpt till att få mej på bättre tankar måhända!  Tankarna går till Peter J. som jag fick en hel del färgburkar av för några år sedan för att använda i stallet, men det blev aldrig av så nu du Peter flödar färgen utmed väggar och tak!


Plåster har inte kommit hem, saknar honom....  Lilla kisse var är du nånstans????????


Igår fick Bolfaxa nya framskor, våran hovis David kommer som en smygande indian om kvällen varken vi eller hundarna hör när han kör in på gården om på kvällskvisten ja det är märkligt att inte hundarna reagerar?

På morronen ser man att det ligger en hög med hovrester och gamla hästskor ihopsopade...jaha tänker man då, David har varit här och skott.   


Har varit på Granngården och köpt nya framskor åt Moe och imorron ska Janne sko på dom, red utan igår och det gick bra för vi höll oss där det är mjukt.

Imorron ska vi till veten   i Boden och kolla opp Storvinna och Bolfaxa i halsen, tyvärr så har Faxan börjat om att hosta lite grann när jag kör henne och Janne körde Vinna lite lätt idag och hon hade oxå hostat lite grann, ja hon kom ju hem under medicinering så det är väl bara att hoppas att hon inte har dragit med sig nåt skit från Byske.?


Kallt har det blivit sådär på en gång bara, det är inte annat än att ha långkallingar på när man kör häst nu och en tjockare jacka ska visst bli under noll inatt? Stängde hönsens fönster ikväll då jag tyckte det kändes kallt därinne...


Klockan går ser jag...ska nog läsa en stund nu   . gonatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 1 december 2020 14:53


1:a december och jag är så nöjd med vädret, lite snö och lagom kallt...inget regn! Det får gärna vara 5 - 10 grader kallt och kanske lite lite mer snö, nä föresten jag klarar mej! Har ju varit 1:a advent och många jag känner har julpyntat, men inte...

Av Yvonne - 19 november 2020 12:01

Av Yvonne - 19 november 2020 12:00

Av Yvonne - 15 november 2020 15:48

Sötnosarna! Det är tryggt och mysigt med Vilja Skönt få ha fåtöljen för sig själv! Då tar vi soffan! Siri står ivrigt på bakbenen och väntar på godis! Kul killar med katten Pricken! Ruxan provar sitt nya shiretäcke inför kallare dagar! En hä...

Av Yvonne - 15 november 2020 15:39

Klockan är fem över halv tre söndag eftermiddag och det är redan skumt ute! Småregnar då och då, men ingen snö än så länge... Har iallafall klart med vinterns snöskottning och det känns bra, Tommy Björkman skottar och han är bra och pålitlig, skot...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards