Älvbacka

Direktlänk till inlägg 9 april 2020

Glad Påsk!

Av Yvonne - Torsdag 9 april 23:20

Önskar Alla goda Vänner en fin och trevlig påskhelg!

KRAM !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - Onsdag 27 maj 23:00

StålHenrik på upptäcksfärd med ett par brudar Frissan En vacker tjej e. Briskeby Philip u. Fixsola, ägare Eimi Tallgren Timmie gillar att krypa under filten Medan Siri föredrar ryggstödet på soffan Så här kan man oxå mysa Vinterveden och en k...

Av Yvonne - Onsdag 27 maj 22:48

Två dagar av sol och värme har gjort att ängarna skimmrar gröna och knopparna på träden har börjat slå ut och långkallingarna har åkt utav! Det ser ut att bli sommar i år oxå! Hönsen får gå fritt på gården nu och det gillas ska jag säja, gödsels...

Av Yvonne - Torsdag 14 maj 23:46

Ja se inte gick det att bara ha en fåtölj framför tv:n tills soffan kommer på plats! Två småvovvar trängdes i knä?t och det blev väldigt trångt och bökigt, fick hämta ner en till fåtölj med fotpall från kallvindan... Det var jobbigt få ner den för...

Av Yvonne - Lördag 9 maj 23:34

Så här såg det ut imorse när jag steg ut på farstubron, men det tinade bort ganska fort! Satte ut en annons på blocket igårkväll... Skinnsoffa och reclainerfåtölj bortskänkes .... och gissa om jag fick många svar! Soffan for till Råneå och fåtö...

Av Yvonne - Tisdag 5 maj 16:16

Ja nu har Svenne lämnat gården och flyttat till Travtränare Jens Nilsson i Skellefteå. Han hämtade Svenne i söndags och det blev en tom känsla, men han har hamnat rätt och får en chans att bli en fin kallblodstravare! Och han var jätteduktig so...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Älvbacka med Blogkeen
Följ Älvbacka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se